Fel

weboldal akció
weboldal készítés ajánlatkérés Gyál

Ne várjon tovább, kérjen ajánlatot most...

 Miért várna, hogy konkurensei megelőzzék? Ne habozzon tovább, tegye meg az első lépést!

Ne feledje:
Az ajánlatkérés INGYEN van!

weboldal készítés árlista Gyál

Letölthető árlista

Töltse le aktuális, 2014-es árlistánkat, hogy egyszerűen, saját maga is kiszámolhassa mit, mennyiért kínálunk ügyfeleinknek!

Tovább az árlistákhoz...

WOW marketing Gyál

Mi az a WOW Marketing?

  A WOW Marketing egy olyan szolgáltatás, mely megdöbbenést, meglepettséget vált ki a célzott személy vagy csoport szemében. Olyan eszközökkel igyekszünk felkelteni az érdeklődést cége iránt, melyek nem tartoznak a mindennapi marketing stratégiák sorába.

Mire is számíthat?

Engedje el a fantáziáját. Nálunk mindent szabad, ami vicces, frappáns, meglepő, egyszóval WOW. Természetesen minden, klasszikus megoldást kínálunk, a szórólap osztogatástól az újságterjesztésen át az óriásplakáton való megjelentetésen át, de igyekszünk egy kis pluszt is belevinni, hogy kiemeljük Önt a hétköznapok egyhangú világából.

Lássunk néhány egyedi szolgáltatást:

webász wow marketing

Zebrajárás:

webÁSZ - A legjobb húzás!Az egyik legfeltűnőbb megoldásunk. A lényege, hogy a befogadó közönség memorizálja a WOW érzésnek köszönhetően a látottakat. A „küldetésnek” megfelelően 2-5 diák feltűnő formájú táblával, jelmezzel vagy öltözékkel átkel a zebrán, hogy a hírét vigyék szolgáltatásának, vagy honlapjának. Az őrült megoldás előnye, hogy mosolyt csal az emberek arcára, így könnyebben megjegyzik termékét, szolgáltatását, jelmondatát. Alkalmazható szórólapozással egybekötve is.


Szendvicsember:

Klasszikus megoldás a forgalmasabb sétálóutcák és mozgalmas terek területén. Javasolt boltok és kisebb kereskedelmi egységek forgalmának fellendítéséhez, vagy akciók meghirdetéséhez. Szórólappal kombinálva még hatékonyabb.


Lufi osztó:

Spontán ajándék? Meglepetés a kicsiknek és a nagyoknak? Egy kellemes meglepetés az utcai forgatagban olyan élmény dús impulzust adhat a célközönségnek, mely hosszútávon megtérülő marketing befektetésnek ígérkezik. Nem teszünk semmit, csak cége logójával, szlogenjével, vagy az Ön által megálmodottwebÁSZ - A legjobb döntés! információval figyelemfelkeltő lufikat osztogatunk az utcán, vásárban, vagy rendezvényen gyerekeknek, fiataloknak, időseknek. A lényeg, hogy nem kelti a módszer a „rádumálós” marketing látszatát. Ettől lesz igazán WOW. Próbálja ki, nem bánja meg.