Fel

weboldal akció
weboldal készítés ajánlatkérés Gyál

Ne várjon tovább, kérjen ajánlatot most...

 Miért várna, hogy konkurensei megelőzzék? Ne habozzon tovább, tegye meg az első lépést!

Ne feledje:
Az ajánlatkérés INGYEN van!

weboldal készítés árlista Gyál

Letölthető árlista

Töltse le aktuális, 2014-es árlistánkat, hogy egyszerűen, saját maga is kiszámolhassa mit, mennyiért kínálunk ügyfeleinknek!

Tovább az árlistákhoz...

ajándéktárgy Gyál

Minden, ami ajándék, a webÁSZ -nál

Reklám ajándék

Reklám ajándék Gyál

Lapozgatta már a katalógusunkat? Megnézte már, hogy mire is van szüksége? Itt a lehetőség!

A képre kattintva betekintést nyerhet a webÁSZ ajándéktárgyainak világába... Ne féljen, nem marad magára. Ha segítség kell, itt vagyunk!

Hát akkor? Start...Miért van rá szükség?

Reklám ajándék Gyál

  Az emberek többsége vásárláskor vagy egy-egy szolgáltatás megrendelésekor a racionális érvek mellett érzelmi szempontok alapján hozza meg döntését. Ezt formálhatja előnnyé, ha egyszerű ajándéktárgyakkal saját vállalkozása irányába tereli az érzelmeket a potenciális ügyfelek elérésekor. Kapni mindenki szeret. Válasszon magának olyan ajándéktárgyat mely kapcsolatba hozható szolgáltatásaival, termékeivel és lepje meg vele már meglévő vagy becserkészni kívánt ügyfélkörét. Nem kell nagy dolgokban gondolkodni - bár azt is lehet-, elég lehet egy stressz labda, egy pendrive vagy egy egyszerű toll is, hogy partnereinek kedvében járva egy újabb impulzust adjon, ami egy későbbi döntéskor Ön felé billenti el a választás mérlegének nyelvét.

 Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb megoldást reprezentációs eszközei megformálására.

Néhány egyszerű példa termékeink közül:

- kulcstartó
- hűtő mágnes
- adathordozó
- stressz labda
- toll
- bögre
- ruházat
- kitűző
- táska
- irodaszer
- esernyő
- szerszám…

Exclusive, csillogó, divatos?

  Ez az Álom Strassz. Minden, ami csillog, szikrázik, tündököl, az elérhető nálunk. A strassz kirakás ma már nem szokatlan díszítés, mint inkább divatirányzat. Kristállyal díszíthetünk textilt, műanyagot, fémet, fát, vagy bármit, amihez kedvünk támad.

A webÁSZ elsősorban a céges megjelenéseket célozta meg a kristály díszítéssel. Strassz pólókat minden munkatárs viselhet. Kitelepülés, kiállítás, rendezványen történő megjelenés... mind olyan alkalom, mikor a figyelmet magára kell vonnia egy vállalkozásnak, hogy a tömegből kitűnve Őt válassza a vásárló közönség. Erre való a Strassz... az Álom Strassz.

 Amennyiben további ötletei lennének, melyeket nem talált meg oldalunkon, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megoldást találjunk elképzeléseire.